HOME HIREK KUTYÁINK ALMOK KÖLYKÖK MAGUNKRÓL KEZDETEK GALÉRIA VIDEÓK LINKEK WEB/FOTO KAPCSOLAT
 

 

 

   

 

Első dobermannom 1992-ben érkezett hozzám. Már ekkor megfogott inteligenciája, az az igazi dobermannos természete makacsságával együtt, mesés külleme ennek a fajtának.

 

 

Kennelem egy kis kennel, lehetőleg mindent megadva kutyáimnak, nincs elzárt terület előlük, ugyanúgy közlekedhetnek a lakásban, mint az udvar egész területén. Nem kennelben vagy ketrecben élik le életüket, családtagként, megbecsülve igazi társként.

 

 

Fontosnak tartom, hogy kutyáimnak mind az egészségügyi szűrései meglegyenek, és ugyanúgy fontos, hogy karakterük vizsgálva legyen, fontosnak tartom, hogy ZTP-jük legyen.Ugyanakkor dolgozzanak is. Nemcsak a magam életét, de a leendő gazdik életét is megkönnyítve ezzel.

 

 

Mivel nem rendelkezem „rengeteg” kutyával ezért csak kevés alom születik nálam egy évben. Megpróbálok mindent megadni a kölyköknek is a nap 24 órájában. Kölykeink mire gazdihoz kerülnek számos emberrel, állattal találkoznak. Karakterük folyamatosan tesztelve vannak, így szívesen segítek a leendő gazdiknak a választásban is.

 

 

Sem kereskedőknek, sem ház és telepőrzésre nem adok el kutyát, ezért kérem, hogy ebben az esetben ne is keressenek. Hiszem és vallom azt, hogy a dobermann egy nagy, melegszívű családi kedvenc, aki csak akkor érezheti jól magát, ha a gazdi közelében lehet.

 

   

 

 

HOME:HÍREK:KUTYÁINK:ALMOK:KÖLYKÖK:MAGUNKRÓL:KEZDETEK:GALÉRIA :VIDEÓK:LINKEK:WEB-FOTO:KAPCSOLAT